Demareilla sisäinen kampitus täydessä käynnissä

Hähää

Demareilla sisäinen kampitus täydessä käynnissä ! 😉

Pari päivää vaaleista takana ja kirjoitellaan taas pieni pätkä tännekin tuon ajan demareiden jälkipelistä. Oikeastaan demareiden sisäinen valtataistelu vaalituloksesta polkaistiin käyntiin jo ennen vaalihuoneistojen sulkeuduttua kun Tuomioja (tuttavallisemmin Örkki mun kielenkäytössä) oli käynyt taistoon jo hänelle niin tyypilliseen besserwisser -tyyliin ja raapustanut blogiinsa jo varaumat valmiiksi että Heiniksellä meni vaalitulos penkin alle ja heti Ylen vaalistudioon päästyään heitteli kitkerät kommentit ettei häntä oltu vaaleissa ’hyödynnetty’ eli oli varsin närkästynyt komerokomennuksestaan. SDP on ollut jo varsin pitkään jakautunut tuohon SAK änkyräsiipeen, jota Heinäkuoma johtaa ja toiseen lahkoon, joka on sitten tuo Örkin/Tavjan tulipunainen maailmojahalaileva hörhöjengi. Vaalikampanjassa kävi varsin selvästi ilmi että hörhösiipi oli komennettu pois näkyvistä ja Tuomioja näki heti iskun paikan. Örkin lisäksi syyllisten hakuun ovat ilmoittautuneet mm. Liisa Jaakonsaari (laitettu sivuraiteelle jo aikoja sitten myönteisen Nato -kantansa takia) sekä eduskunnasta pudonnut Arja Alho, joka on antanut tänään maanantaina palaa oikein kunnolla vertaamalla demarien tappiontutkimisryhmää ’NKP:n asettamaksi komiteaksi, jonka tulokset on etukäteen tiedossa’ ja syytti Heinäluomaa varsin suorilla sanakäänteillä ja irroittelu jatkuu hänen blogissaan . Alhon kommenteista annetaan pieni a+ mutta tuotakin vuodatusta sai taas odottaa siihen eduskunnasta tippumiseen asti – jos Alho olisi paikkansa pitänyt niin varmaan olisi pitänyt turpavärkkinsä kiinni 😉 Heinäluomalta ja SAK:lta on tullut tähän asti varsin banaaleja kommentteja vaalitappiosta ja tuo on nyt laitettu ’äänestäjien syyksi’, omassa toiminnassaan kumpikaan taho ei nähnyt mitään väärää – mahtaa demariäänestäjistä tuntua hienolta kun on noin pihalla olevat tahot morkkaamassa kannattajiaan omista virheistään. Väitän että demarileirissä tullaan vielä näkemään kevään mittaan isompi yhteenotto näiden kahden eri lahkon välillä, porvareillehan tilanne on varsin herkullinen sillä on sitten puheenjohtajana Heinäkuoma tahi Örkki, niin demareiden luisua syvemmälle ei voi estää 😉 Tietenkin se märkä uni olisi että tuo jakaantuisi kahtia eri puolueisiin eli SAK-änkyrät vs. hörhöt ja sitten ne vasurit siihen sitten kolmantena, kaikilla olisi kannatuksena vajaa kymmenen prossa, josta päästään sitten höyläämään vaali kerrallaan alaspäin.

Edit 21.3: Kannattaa kurkata videogallerian puolelta kuinka ’yllätyksenä’ kommunikointiongelmat Eerolle tulleet 😉

Aikalailla politiikkapainotteista tekstiä tullut blogiin raapusteltua tähän asti mutta laitetaan osittain vaalien piikkiin, Tarkoitus olisi tekaista lähipäivinä pari vähän laajempaa turinointia valtion osakesijoituksista (sijoitusnäkökulma) ja sitten enemmän yhteiskunnallinen juttu mitä kaikkia monopoleja pitäisi maassa nyt päästä uusin voimin purkamaan.

Blogin nykytilasta sen verran, että lauantai iltana avattuun blogiin on löytänyt tähän mennessä tiensä statistiikan mukaan 1.200 kävijää, joka kieltämättä yllätti aika suuresti. Tavoite olisi vähän fiksailla blogin rakennetta myös lähiaikoina vähän järjestelmällisempään suuntaa eli gallerian kuvat varmaan ryhmitellään alakategorioihin ihan jatkoylläpidonkin kannalta. Semmoista tänään Pahan Porvarin kynästä irtosi 😉

Btw. Blogia voi seurata myös RSS-feedin kautta, oheisella syötteellä: https://jaskabk.wordpress.com/feed/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: