Jaskan blogi on avattu

Jaskan blogi on avattu

Lauantai 17.3.2007

Tervetuloa vasta avattuun Jaskakärpäsen blogiin. Tämä blogittelu on vielä harjoittelun asteella mutta tarkoituksena olisi raapustella tänne jotain sekalaista sälää ja myös keräillä yhteen jotain AP-areenaan ja sen historiaan liittyvää aineistoa. Sisältöä on vielä varsin köykäisesti mutta jostainhan sitä on aloitettava.

Huomenna on vuorossa sitten Eduskuntavaalit 2007 ja loistava mahdollisuus saada sysättyä SAKSDP oppositioon ja saada maahan porvarihallitus. Vaalien tuloksesta ennustetaan sen verran että Kepulit varmaan suurin puolue kuten gallupitkin näyttää, mutta vaalien suurimmaksi voittajaksi nousee Kokoomus, joka kellottaa lähemmäs 23%:n kannatuksen kun taasen Heinäkuoma johtaa puolueensa ensimmäisen kerran alta 20%:n kannatuksen ja tipahtaa itse eduskunnasta.

Itse rustaan stadissa vaalilippuun 141 eli kokoomuksen Tuomas Nurmela, joka toivonmukaan saa toisen kokoomukselle stadista tulevista lisäpaikoista. Neljä vuotta sitten ääni meni Jan Vapaavuorelle (150) ja on myös hyvä varteenotettava ehdokas rustattavaksi vaalilipulle jos oma ehdokas on vielä hakusessa.

Tässäpä ekat turinat, rustaa palautetta tulemaan kommenttien muodossa jos siltä tuntuu =)

Mainokset

2 Responses to Jaskan blogi on avattu

  1. HauisHarteikko sanoo:

    Vähän sulla on ylioptimismia ennakoimissasi luvuissa, mutta hyvähän noin olisi. Onnea matkaan blogille, jolla on hyvä alaotsikko.

  2. jaskabk sanoo:

    Moro, katsotaan huomenna miten lopulta käy. Veikkaan että kokoomus nappaa kaksi lisäpaikkaa niin Helsingissä kuin Uudellamaallakin. Molemmissa hyvät ääniharavat ja esimerkiksi Helsingissa uskoisin Lipposta aiemmin äänestäneiden porvareiden palaavan kokoomuksen äänestäjiksi kun demareilla on tarjolla kauhukaksikkoa Tuomioja ja Heinäkuoma, joita kukaan porvari ei äänestä vaikka haulikolla uhattaisiin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: